Koordinér &
rekruttér frivillige

Oplev en mere effektiv og engageret frivillighed.

Gør som flere foreninger og fællesskaberBliv en del af succesen: Gør som flere foreninger, festivaller og klubber og oplev fordelene ved at være en del af vores fællesskab.

Uanset om I er en stor flerstrenget forening eller en lille lokal klub, tilbyder vi en løsning indenfor koordinering, kommunikation, promovering af aktiviteter og rekruttering af frivillige.

Gør det nemt at administrere jeres forening

Gør det til en leg at administrere jeres forening med vores brugervenlige løsninger. Vi tilbyder funktioner, der forenkler alt fra koordinering, kommunikation, promovering af aktiviteter og rekruttering af frivillige. Med vores platform kan I effektivisere jeres arbejdsprocesser og frigøre tid til det, der virkelig betyder noget - jeres fællesskab og passion.  

Vores funktioner

Tilgængelighed

Med voresplatform har I altid adgang til jeres foreningsdata. Uanset om I er på farten eller på kontoret, kan I nemt få fat på vigtig information og kommunikere med jeres frivillige gennem appen.

Vagtplansystem

Effektiviser jeres planlægning af vagter med vores intuitive vagtplansystem. Tilpas planerne efter behov, tildel opgaver og hold styr på alle vagter fra ét centralt sted.

Spar tid

Frigør værdifuld tid ved at automatisere gentagne opgaver og processer. Med vores platform kan I spare tid på administration og fokusere mere på det, der virkelig betyder noget.

Aktivitetspas

Del jeres spændende aktiviteter gennem voresaktivitetspas-funktion. Udforsk mulighederne, upload arrangementer og find nye deltagere, og kommende medlemmer.

Tjen penge

Skab ekstra indtægter til jeres forening eller klub med vores muligheder for at tjene penge gennem vores sponser-funktion.

Support

Få hjælp og support fra vores dedikerede team, når I har brug for det. Vi står klar til at besvare spørgsmål, løse problemer og sikre, at I får den bedst mulige oplevelse med vores platform.

 

Chat

Kommuniker hurtigt og problemfrit med hinanden gennem vores indbyggede chatfunktion i appen.

Opret Manager

Giv nøglepersoner i jeresorganisation kontrol og ansvar ved at oprette managere. De kan hjælpe med at koordinere aktiviteter, administrere medlemmer og sikre en effektiv drift.

Det siger

vores venner

left blue arrow
right blue arrow

“Frivillighed skal være lettere
tilgængeligt for alle!”

Følg med i vores
arbejde