Tjen penge til
jeres forening

Tjen penge og
giv jeres
sponsorer mere værdi for deres
reklamekroner

Optjen ekstra indtægter til jeres forening og skab samtidig mere værdi for jeres sponsorer med Unitii. Vi tilbyder muligheder for at promovere sponsorer på en effektiv måde, så I kan maksimere indtjeningen og samtidig styrke samarbejdet med jeres sponsorer.

Lad os hjælpe jer med at skabe en win-win-situation, hvor både jeres forening og jeres sponsorer får mere ud af samarbejdet.

Behold eller få
nye sponsorer til
et godt formål
via Unitii

Mange sponsorer vil i dag have værdi for sine sponsorkroner. Så hvis de ikke kan få goder med i et sponsorat, vil man gå efter bedre synlighed.

I Unitii har alle foreninger eller organisationer mulighed for at synliggøre op til 3 sponsorer i deres forening via appen. Og ved alle oprettede events i Unitii vil disse sponsorer få eksklusiv visning til alle frivillige, genere trafik til deres hjemmeside og via sociale medier.

Så virksomheder får ved et sponsorat igennem Unitii, både synlighed og trafik til egen virksomhed, men støtter også et rigtig godt formål i foreningerne. Unitii er derfor ikke kun et rigtig godt koordinerings-, organiserings- og rekrutteringsværktøj for foreningerne, men også en måde at bibeholde sponsorater i foreningen.

Hvordan
fungerer
sponsordelen i
Unitii?

Alle foreninger/organisationer kan tilkøbe sig op til 3 sponsorpladser, som vil være synlige for alle frivillige i disse foreninger.

Hver plads/sponsor koster kr. 1.000 ex moms til Unitii, hvor vi sørger for at tilrette tilsendt sponsorlogo, så det visuelt bliver perfekt. Samtidig opretter vi også link til sponsorens egen hjemmeside. I bestemmer selv hvad jeres sponsor skal give for at have denne eksklusive plads.

Så hvis I kan få en sponsor til at give kr. 10.000, så tjener foreningen disse penge - minus omkostningen til Unitii.

En sponsorplads kan max gælde 1 år, men foreningerne bestemmer selv, om en given sponsorplads skal holde mindre tid og derfor kan foreninger fx sælge sponsorpladser for 1 weekend, 1 uge, 1. kvartal osv. hvis man har et specialarrangement, som kan give flere sponsorpenge.

Med denne mulighed kan foreningerne nemmere få flere sponsorkroner i foreningskassen. Vil du høre mere om jeres muligheder, så kontakt Unitii på mail kontakt@unitii.dk

Følg med i vores
arbejde