Overvejer du at blive frivillig?

Overvejer du frivilligt arbejde?
Har du, som så mange andre, overvejet at gøre en forskel for andre? I så fald kan vi godt forstå dig, for i foreninger lærer vi bl.a.:

Og så bliver vi bare gladere, når vi i det fysiske møde har nærvær, samvær, fortrolighed og når vi knytter de tætte bånd til hinanden.

Men selvom lysten og motivationen til at blive en del af et større fællesskab, gøre en forskel for andre og udvikle sig personligt er stor, så kan det være svært at tage det endelig skridt. Danmarks foreningsliv er en fantastisk mulighed, for at møde andre og samtidig gøre en forskel. Men hvordan og hvem skal du kontakte? Det har vi kigget lidt nærmere på for dig.

Hvor kan du finde frivilligt arbejde?

Unitii
Unitii er en app, der hjælper dig som frivillig, med at finde aktiviteter, hvor du kan bidrage. Du kan som frivillig i Unitii finde frivilligt arbejde i hele Danmark. En af fordelene ved Unitii er, at du ikke behøver være fast tilknyttet en forening. Det vil sige du frit kan hjælpe og bidrage på tværs af foreninger. Unitii er derfor en unik mulighed for personer med lysten til at hjælpe, men med begrænsede muligheder. Her kan man i stedet tage opgaver alt efter ønske, behov og tid. Hent app’en og bliv frivillig i Unitii i dag.

Frivilligcenter
Et frivilligcenter er omdrejningspunktet for de lokale frivillige ildsjæle og har til formål at støtte, udvikle og fremme foreninger og frivilliges indsatser. Der er i alt 68 frivilligcentre i Danmark og vi vil anbefale at tage kontakt til dem, hvorefter de kan fortælle mere om dine muligheder som frivillig ildsjæl i dit lokalområde.

Lokale foreninger
Er du eller dit barn medlem af en forening? Din forening har helt sikkert brug for din hjælp til opgaver, som kan bestå af bestyrelsesopgaver, indsamling, arbejdsdag, træner, events og meget mere. De vil elske at høre fra dig.

Tag skridtet i dag! – Gør en forskel sammen med os.