Brande brænder for Unitii

I efteråret 2023 købte Vestjysk Bank og Jyske Bank i Brande adgang til Unitii´ koordineringsværktøj til foreninger hjemhørende i 7330-områet, så man i den enkelte forening lettere ville kunne få et samlet overblikover opgaver, aktiviteter, events, vagter og frivillige i foreningen – og på den måde spare tid.

Rigtig mange foreninger har allerede benyttet sig af denne mulighed og er allerede nu godt i gang med at få bedre styr på frivilligheden i foreningen – og nu skal de sidste foreninger i postnummeret også med på vognen 😊

Når februar er omme, så står Unitii nemlig klar med endnu en feature, som de fleste foreninger er interesserede i – nemlig en feature, som gør det lettere for borgerne i lokalområdet at finde frem til alle fritidsinteresser og hobbyer, der findes i området. Det gælder hvad enten det er idræts-, kultur- eller sociale foreninger.

Featuren bliver at finde på www.unitii.dk og kaldes Aktivitetspasset og det har til formål at få flere til at blive medlem af foreningerne, fordi man her kan booke automatiske prøvetræninger eller -besøg.

Unitii har i samarbejde med lokalafdelingerne i Vestjysk Bank og Jyske Bank derfor inviteret alle foreninger til foreningsmøde den 6. marts på Brande Stadion. Her vil vi hjælpe foreningerne i gang med Aktivitetspasset og forhåbningen er, at borgerne allerede dagen efter foreningsmødet, kan gå i gang med at booke besøg i de mange foreninger i 7330-området, som benytter Unitii.

Vi glæder os til at møde de lokale foreningsledere fra Brande, som brænder for frivilligheden – for deres egne foreninger – for samarbejdet imellem foreningerne – og for at komme i gang med Aktivitetspasset.