Værd at vide om Aktivitetspasset

Aktivering af børn og unge har aldrig været nemmere

Aktivering af børn og unge har aldrig været nemmere med Aktivitetspasset. Vi tilbyder en enkel og effektivløsning gennem Unitii, der gør det muligt for foreninger, skoler, lokale virksomheder og kommuner at skabe de perfekte rammer for deltagelse i foreningslivets aktiviteter.

Med Aktivitetspasset kan I let organisere og koordinere et bredt udvalg af aktiviteter og arrangementer, der appellerer til forskellige interesser og behov. Uanset om det er sport, kreativ udfoldelse eller sociale begivenheder, skaber Aktivitetspasset det perfekte udstillingsvindue til foreninger.

Hvem får noget ud af Aktivitetspasset?

Foreninger

Udstillingsvindue for potentielle nye medlemmer, og derved øget foreningsøkonomi samt promovering af jeres aktiviteter og tilbud til omverden.

Virksomheder

Potentielle nye kunder vil finde vej til virksomheden.  -Styrkemarkør til jeres ESG-rapport, ved at bakke op om det lokale foreningsliv for særligt børn og unge.

Kommuner

Foreningsaktivitet kan bidrage til at skabe et sundere og mere livskraftigt lokalsamfund, hvilket kan have en langsigtet positiv indflydelse på ejendomspriserne og investeringen i området.

Skoler

Aktiviteter vil styrke elevernes motivation, selvdisciplin og samarbejdsevner, hvilket positivt kan påvirke deres præstation i undervisningen.

Det siger brugerne

Karen Johanne Sørensen

Varde Garden
"Vi har oplevet 15 besøg af unge mennesker via Aktivitetspasset og 2 er kommet så langt i musik- og marchtræningen, at de nu er klar til at komme i uniform og med ud til alle oplevelserne."

Troels Riknagel

Varde Fægteklub
"Alle ved godt, at der er fodbold, håndbold og gymnastik i lokalområdet. Men ved hjælp af Aktivitetspasset, har vi oplevet at vores forening nu bliver lige så synlig som de større foreningstilbud".

Sandie Eis Ravn

Formand for Kultur og Fritid i Varde Kommune
"Varde Kommune vil være Danmarks bedste foreningskommune. Derfor er vi vilde med Aktivitetspasset, da det hjælper os med at synliggøre de mange forskellige foreningstilbud, der er i kommunen (...)"

Henrik Lykke

Medlem af 3 foreninger
"Lokale virksomheder bliver ofte spurgt om et sponsorat til foreningslivet. Men ved at samarbejde med Unitii Aktivitetspas og Frivilligportal, så kan virksomheden hjælpe alle foreninger i lokalområdet med at få nye medlemmer og få flere frivillige."

Hvordan virker Aktivitetspasset?

Det er gratis alle at besøge foreningerne op til 3 gange på de udvalgte dage.

Det er gratis for foreninger at tilmelde sig. Er du tilknyttet en forening, så klik på tilmeldingsknappen herunder og tilmeld din forening.

Skoler, der ønsker at hjælpe med formidling af aktivitetspasset til eleverne, vil med tilmeldingen samtidig ansøge om, at alle klasserne kan få et gratis aktivitetsnet med forskellige bolde, rundboldbat og sjippetov m.m. Er du en del af skoleledelsen, så tilmeld din skole herunder.

Virksomheder, som finder det umuligt at betale sponsorater til alle lokale foreninger, kan via Aktivitetspasset hjælpe alle foreninger med adgang til nye medlemmer. Ønsker du som virksomhedsejer at skabe synlighed ved at gå ud på de lokale skoler med aktivitetspakken fra Unitii, så klik på virksomhedslinket herunder.

Tag et aktivt valg og klik dig videre!

Følg med i vores
arbejde